Body Heilema

Gefeliciteerd met uw zwangerschap.

Er zal een grote verandering gaan plaatsvinden in uw lichaam én in uw leven. Wij kunnen u en uw partner van dienst zijn bij het controleren van uw zwangerschap, de voorbereiding op de bevalling, het begeleiden van de bevalling en het verzorgen van het kraambed.

We zullen bovendien een antwoord op al uw vragen geven, zodat u zo goed mogelijk geïnformeerd bent en van deze gebeurtenissen kunt genieten. Iedere zwangere kan zich rechtstreeks tot ons wenden voor verloskundige zorg zodra de zwangerschapstest positief is. U belt dan 085-0005903 of gebruikt de knop aanmelden praktijk hiernaast.

Inschrijven kan zonder verwijzing van de huisarts. Wij zullen, na uw toestemming, uw huisarts op e hoogte brengen van uw zwangerschap. Als u nog geen foliumzuur (0,4 milligram) slikt moet u nu wel zo snel mogelijk beginnen. Foliumzuur kunt u bij de apotheek kopen. U kunt dan direct de apotheek op de hoogte brengen van uw zwangerschap. U blijft foliumzuur slikken t/m de 12e week.

Wanneer bellen tijdens de zwangerschap

Neem altijd contact met ons op wanneer u ongerust bent of klachten heeft. U mag natuurlijk altijd bellen om een keer extra het hartje van de baby te horen. Vooral in het begin van de zwangerschap is dat heel geruststellend. Na 26 weken moet u de baby iedere dag meerdere keren voelen bewegen. U belt dus als dit niet het geval is 085-0005903