Body Heilema

Wie zijn wij

Cindy de Vries-Portier

Tijdens mijn opleiding aan de Kweekschool voor Vroedvrouwen te Amsterdam (2000-2005) heb ik een aantal keer stage gelopen bij José en Hugo in de praktijk. Sinds februari 2009 heb ik als vaste waarneemster voor de Heilema’s gewerkt. Vanaf   1 juli 2016 ben ik toegetreden tot de maatschap ‘Verloskundigenpraktijk Heilema’. Het was een eer om naast mijn (vroegere) opleiders in de praktijk te mogen werken en zo samen ons mooie vak te kunnen uitoefenen.

Per 1-1-2019 heb ik de praktijk samen met Fatos overgenomen en zullen José & Hugo de komende jaren hun werkzaamheden langzaamaan verder af gaan bouwen. Dankbaar voor al het moois dat ze opgebouwd hebben en de ondersteuning die ze ons de komende jaren nog zullen gaan bieden, hoop ik op een mooie voortzetting van de praktijk!

P.S. Ik zelf ben overigens geboren en getogen in Breukelen. Daar woon ik ook samen met mijn man, onze 2 dochters (Anna & Emma) en onze hond Feja.

afbeelding

Fatos Yildirim-Akpinar

Ik ben Fatos. Ik ben van Turkse afkomst en woon in Zaandam samen met mijn man en onze twee kinderen. In 2014 ben ik afgestudeerd aan de verloskunde academie in Amsterdam. Na bijna vijf jaar gewerkt te hebben in verschillende praktijken is mijn droom om een eigen praktijk te hebben uitgekomen. Ik kijk er naar uit om samen met Cindy, José en Hugo de praktijk voort te zetten.

Voor mij is het verloskundige zijn een groot voorrecht. Na de vele zwangerschappen en bevallingen die ik heb mogen begeleiden is het elke keer opnieuw een wonder hoe een kindje geboren wordt. Ook voor mij!

Met veel plezier begeleid ik zwangere vrouwen en hun partners tijdens de zwangerschap, bevalling en de tijd er na. 

afbeelding

Jose en Hugo Heilema

Wij zijn beiden afgestudeerd in Amsterdam in 1980 aan de Stichting Kweekschool voor Vroedvrouwen. Sinds 01-11-1980 werken wij in de Zaanstreek. Wij zijn de tel wel een beetje kwijtgeraakt, maar samen hebben we zo'n 10.000 kinderen op de wereld gezet of daarbij geholpen. Omdat iedere bevalling weer anders is leren we nog steeds wat bij en blijven we het een prachtig beroep vinden. Na 38 jaar fultime gewerkt te hebben in onze eigen prakijk hebben we besloten een stapje terug te doen. We hebben de praktijk overgedaan aan Cindy en Fatos maar werken nog wel zeer regelmatig voor beiden.

afbeelding José en Hugo Heilema