Body Heilema

Wie zijn wij

Jose en Hugo

Wij zijn beiden afgestudeerd in Amsterdam in 1980 aan de Stichting Kweekschool voor Vroedvrouwen. Sinds 01-11-1980 werken wij in de Zaanstreek. Wij zijn de tel wel een beetje kwijtgeraakt, maar samen hebben we zo'n 10.000 kinderen op de wereld gezet of daarbij geholpen. Omdat iedere bevalling weer anders is leren we nog steeds wat bij en blijven we het een prachtig beroep vinden. Van tevoren kunt u niet weten wie van ons drieën de bevalling gaat doen. Daarom proberen we elkaar op de spreekuren zo veel mogelijk af te wisselen. Heeft u een uitgesproken voorkeur voor een van ons, dan mag u dat natuurlijk altijd aangeven. We zullen ons uiterste best doen om daar dan rekening mee te houden.

afbeelding José en Hugo Heilema

Cindy de Vries

Cindy de Vries is de derde fulltime verloskundige in de praktijk.

Tijdens mijn opleiding aan de Kweekschool voor Vroedvrouwen te Amsterdam (2000-2005) heb ik een aantal keer stage gelopen bij José en Hugo in de praktijk. Sinds februari 2009 heb ik als vaste waarneemster voor de Heilema’s gewerkt. Vanaf 1 juli 2016 ben ik toegetreden tot de maatschap ‘Verloskundigenpraktijk Heilema’. 

Ik vind het een eer om nu naast mijn (vroegere) opleiders in de praktijk te mogen werken en zo samen ons mooie vak te mogen uitoefenen.

P.S. Ik zelf ben overigens geboren en getogen in Breukelen, waar ik nu ook woon samen met mijn man en onze 2 dochters (Anna & Emma).

afbeelding Cindy en haar dochters Anna en Emma