Body Heilema

Wij gaan per 1 januari 2019 veel minder werken!

26 December 2018

Na 36 jaar fulltime (in ons geval écht 24/7) voor onze cliënten klaar te hebben gestaan hebben we twee jaar geleden al een stapje terug gedaan. Door met Cindy samen te gaan werken konden we de werkdruk over drie verloskundigen verdelen.

Nu zijn we van plan om het nog rustiger aan te gaan doen. Het zal wel even wennen zijn, maar de praktijk heet nog steeds Heilema maar dan met minder Heilema. Dat betekent dus dat we niet helemaal uit het zicht verdwijnen. Cindy zal met Fatos Yildirim-Akpinar de praktijk voortzetten. Wij zullen, als invalkrachten, blijven werken, zij het minder frequent. Het is alleen goed om te weten dat jullie ons minder vaak gaat tegenkomen. 

Als Team Heilema willen we wel bij de verloskunde betrokken blijven door advies of onderwijs  te geven. Ook zijn we voor andere praktijken inzetbaar om spreekuren te draaien, vistes te rijden of administratie te doen.

Tenslotte willen we iedereen waar we mee hebben samengewerkt bedanken voor het vertrouwen. Wij zij trots op hetgeen wij, samen met jullie bereikt hebben.

afbeelding