Body Heilema

Nieuwe afspraken Corona virus

02 Oktober 2020

Er zijn weer nieuwe richtlijnen met betrekking tot het Corona virus

afbeelding

Voor uw en onze eigen veiligheid passen wij de onderstaande maatregelen toe bij ons in de praktijk. Deze maatregelen zijn opgesteld naar aanleiding van de adviezen van het RIVM en KNOV.

Algemeen: Kom niet naar de afspraak als u klachten heeft. Laat testen als u klachten heeft en licht ons in. Houd 1,5 meter afstand. Draag een mondkapje in publieke binnenruimtes. Nies en hoest in de elleboog.

Bij ons op het spreekuur: Kom zo veel mogelijk alleen. Bij binnenkomst graag handen wassen/ desinfecteren. Draag een mondmasker. Kom niet eerder dan 5minuten voor de afspraak naar de wachtkamer. Zo kunnen we ons aan de 1,5 meter regel houden.

In het ziekenhuis op het spreekuur: Is het inmiddels toegestaan om iemand mee te nemen. Bij alle echo's is een tweede persoon welkom. 

Thuis bevallen: Geen extra maatregelen anders dan beschreven bij het kopje ‘Algemeen’.

Ziekenhuis bevalling: Het is toegestaan om 2 personen mee te nemen naar de bevalling. Badbevallingen zijn mogelijk in het Zaans Medisch Centrum.

Kraambed controles: Wij komen na overleg gewoon langs in het kraambed voor de controles. Ook in het kraambed dragen wij mondkapjes als we binnen de anderhale meter komen.

Kijk voor meer informatie over de Corona regels in het Zaans Medisch Centrum op de website van ons VSV