Body Heilema

Wie zijn wij

José en Hugo

Wij zijn beiden afgestudeerd in Amsterdam in 1980 aan de Stichting Kweekschool voor Vroedvrouwen. Sinds 01-11-1980 werken wij in de Zaanstreek. Wij zijn de tel wel een beetje kwijtgeraakt, maar samen hebben we zo'n 10.000 kinderen op de wereld gezet of daarbij geholpen. Omdat iedere zwangerschap en bevalling weer anders is blijven we het een prachtig beroep vinden. Van tevoren kunt u niet weten wie van ons drieën de bevalling gaat doen. Daarom proberen we elkaar op de spreekuren zo veel mogelijk af te wisselen. Heeft u een uitgesproken voorkeur voor een van ons, dan mag u dat natuurlijk altijd aangeven. We zullen ons uiterste best doen om daar dan rekening mee te houden.

afbeelding

Cindy de Vries

Cindy de Vries is de derde full time verloskundige in de praktijk.

Tijdens mijn opleiding aan de Kweekschool voor Vroedvrouwen te Amsterdam (2000-2005) heb ik een aantal keer stage gelopen bij José en Hugo in de praktijk.                                                       

Sinds februari 2009 werk ik al als vaste waarneemster voor de Heilema’s en sinds juli 2016 als full time mede eigenaresse (maatschapslid).

Velen van u ben ik op deze manier al tegen gekomen de afgelopen jaren en wij zullen elkaar vaker gaan zien, want vanaf 1 juli 2016 zal ik full-time (naast José en Hugo) gaan meedraaien in de praktijk. Ik vind het een eer om nu naast mijn (vroegere) opleiders in de praktijk te mogen werken en zo samen ons mooie vak te mogen uitoefenen.Tot snel!

afbeelding Cindy met haar dochters Anna en Emma

               Klik hier om terug te keren naar Home